Nanna Backhaus Brown & Andrew Jason Brown Nordre Beddingsvej 26 - 3390 Hundested Tlf +45 4774 8520 - mail@glassmedjen.com - www.glassmedjen.dk
| | | |
ANDREW JASON BROWN
Kunsthåndværkeren
International kunst og design ved Isefjorden.
Andrew er brite med uddannelsesmæssig baggrund i England og Frankrig. Han er dansk gift og har bopæl i Frederiksværk – et puslespil af internationale impulser, som nu præges og inspireres af skandinaviske traditioner. Men Andrew har også vist sine store evner og empati som skulpturel kunstner. Han har skabt en spændende sammenkobling af glas og granit, der blandt andet har ført til opgaver som interiørdesigner.
Han er permanent repræsenteret, og har udstillet skulpturer og glas på adskillige ansete museer i ind- og udland. Samarbejdet med forskellige stenhuggere har realiseret Andrews skulpturelle ideer. Han er betaget af kontrasten mellem granittens struktur og tyngde ... i samspil med transparensen og letheden i glas - rå strukturer op imod det blankpolerede.
Kontraster i denne retning af tyngder, brydning af lys, bygger eget og modpartens naturlige struktur, tyngde og lysvirkning op.
Vekselvirkningen og ligheden mellem de to naturlige materialer har givet Andrew nye ideer til, hvorledes disse emner kan bearbejdes til brug i moderne arkitektur og billedkunst.
CV Andrew CV Andrew